Så starter vi igen (vigtige oplysninger om den nye sæson)

Hej,

godt nytår! Så er den nye sæson lige rundt om hjørnet. Vi starter mandag d. 16. januar og vi har lidt vigtig info til dig, inden det hele starter.

Medlemskort
Kig på dit medlemskort og se om det er udløbet. Hvis det er, har du to muligheder:

1: Mød op i cafeen, stå i en normalt meget lang kø og køb ved kassen
2: Køb allerede i dag, betal online og få det udleveret i cafeen ved speedkassen, hvor alt er forberedt. Det gør du ved at klikke ind her:
Køb medlemskort online

Vi anbefaler selvfølgelig mulighed nummer 2 og at du køber inden torsdag midnat. Det gør det nemlig ikke kun nemmere for dig, men også for os og det kan vi godt lide.

Hvornår er det nu mit hold starter?
Hold 1: 19:00 – 20:15 – Salen (3. sal)
Hold 2: 20:30 – 21:45 – Salen (3. sal)
Hold 3: 20:30 – 21:45 – Sal 12 / Wikiteket (1. sal)
Hold 4: 19:00 – 20:15 – Sal 12 / Wikiteket (1. sal)
Solo Charleston: 18:30 – 19:45 – Christianshavns Beboerhus (startede 9. januar)

Hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal på, fortsætter du på samme hold, som du var på inden jul med mindre, du har aftalt andet med underviseren.

Køb af enkeltbilletter stopper
Der vil ikke længere være mulighed for køb af enkeltbilletter. Det vil sige at du fremover skal købe klippekortet for at kunne danse med.

Arrangementer
Det vælter ind med sociale dansearrangementer. Det tegner rigtigt godt for det nye år.
For eksempel kan du danse allerede på fredag på Operaen i Christiania, hvor SwingShoes og Jazz Five lægger op til en aften med masser af lækker swingende musik og dans. Entreen er trykket helt i bund og koster kun 50 kroner.
Læs mere her

Du finder alle de andre arrangementer i kalenderen for swingdans i København her.

Hvis du ikke allerede er medlem af SwingShoes Facebookgruppe, bør du blive det. Det er her, du finder de mere spontane arrangementer og beskeder fra foreningen, medlemmer og alle andre, der har noget godt danserelateret på hjertet, som ikke finder vej til nyhedsbrevet eller hjemmesiden.
Klik ind på SwingShoes Facebookgruppe

Det var en lang smørre, men nu er du også klædt på til at komme godt fra start. Vi kan allerede nu love dig et helt fantastisk 2012 med mange spændende tiltag, arrangementer og alskens danserier.

Hilsen
SwingShoes