Social dans

Swing dans

I forbindelse med vores Lindy Hop undervisning, er der socialdans mandag fra 19:30 – 22:00 i Krystalsalen på Haveselskabetsvej 3B, Frederiksberg.

Vi plejer at sige at du får værktøjerne til swingdans til undervisningen, men at du først rigtigt lærer at danse til socialdans. Det er her, du får chancen for at lege med alle variationer som du har lyst og ikke kun dem, du skal øve fordi en underviser fortæller det.

Det er også her, du møder alle andre dansere udenfor dit eget hold og niveau, så du har alle chancer for både at udfordre dig selv med danserne fra de højere niveauer og være den dygtige for dem under.

Monday Social er gratis og for alle swingdansere – ikke kun SwingShoes medlemmer.

Ved rundeafslutning kan der være særlige arrangementer (eksempelvis live orkester) til Monday Social som vi kræver medlemskab. Medlemskab kan tegnes her.

Blues dans

Efter vores Blues undervisning er der social dans for Blues dansere. Det foregår hver torsdag fra  19:30-22:00 på på Haveselskabetsvej 3B, Frederiksberg.

Thursday Social er gratis og for alle bluesdansere – ikke kun SwingShoes medlemmer.

Ved rundeafslutning kan der være særlige arrangementer (eksempelvis live musik) til Thursday Social som vi kræver medlemskab.