Lær at danse swingdans

(tilmeld dig i bunden af siden)

Har du aldrig danset lindy hop før, kan du starte med en begynderworkshop. Her får du lært det grundlæggende, så du kan finde ud af om dansen er noget for dig.

Hvis du efter begynderworkshop’en har lyst til at forsætte med at tage undervisning, skal du starte på vores Newcomers hold. Du er også velkommen til at starte direkte på vores Newcomers hold. Vi starter nye hold op 5 gange i løbet af året.

Pris

  • Begynderworkshop: 290 kroner

Dato og tid

  • Søndag d. 6. februar 2022 fra 9:30 – 12:30 Aflyst 🙁
  • Søndag d. 6. februar 2022 fra 13.00 – 16.00 Stadig få ledige pladser

I vores tilmeldingsformular nedenfor kan du også tilmelde dig en af de andre begynder workshops som afholdes i 2022, alle om søndagen: 24. april, 12. juni, 7. august, 2. oktober og 4. december.

Sted

  • Indre By Kulturhus, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K

Bemærk at vi nogle gange er nød til at flytte vores workshops, men i ugen op til din workshop får du en mail omkring det praktiske.

Mest stillede spørgsmål

I don’t speak Danish

Our primary language is Danish. However, we do teach both the beginners workshop as well as classes in English if we have at least one English speaking person present.

Jeg vil kun danse med min egen partner

Som følge af Covid-19 danses der indtil videre med fast partner. Når samfundet igen er normaliseret vil partnerskift i undervisning også komme tilbage.

Lindy hop er en social dans, og vi skifter partner hele tiden. Du lærer mere ved at øve dig med en masse forskellige partnere, og dét kan du bruge på det sociale dansegulv. Vi skifter også partner på mandagsholdene i SwingShoes.

Lindyhop er nok ikke for dig, hvis du død og pine kun vil danse med din egen partner. Så er der så mange andre fantastiske danse som giver dig mulighed for det.

Tilmeldingen til workshoppen er lukket. Kan jeg komme med alligevel?

Nej. Vi lukker tilmelding fordi holdet er fyldt eller fordi tidsfristen er overstået.

Det første giver sig selv og det andet giver så megen ekstra administrativt arbejde for os og underviserne at vi er nødt til at sige nej.

Jeg har ingen partner

Du behøver ikke en partner for at tilmelde dig begynderworkshoppen. Vi sørger for at der er en lige fordeling mellem mænd og kvinder.

Kan jeg betale kontant?

Nej, det kan du ikke. Al betaling sker online.

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i FAQ’en eller på resten af hjemmesiden (eller kan du bare ikke finde svaret), har du mulighed for enten at skrive til os enten via kontaktformularen, e-mail eller tilmelde dig SwingShoes Facebookgruppe.

Vi vil besvare dit spørgsmål, så hurtigt som muligt.

Tilmelding