Lær at danse swingdans

(tilmeld dig i bunden af siden)

Har du aldrig danset lindy hop før, kan du starte med en workshop for begyndere. Her får du lært det grundlæggende, så du kan finde ud af om dansen er noget for dig.

Hvis du efter begynderworkshop’en har lyst til at forsætte med at tage undervisning, skal du starte på vores Lindy 1 hold – det gælder uanset om du har være på vores begynder workshop eller ej.

Pris

  • Begynderworkshop: 350 kroner pr person

Dato og tid

  • Sunday the 1st of October and Sunday the 3th of December 2023 fra 11.00 – 14.00

Sted


  • Haveselskabetsvej 3A, 1823 Frederiksberg

Bemærk at vi nogle gange er nød til at flytte vores workshops, men i ugen op til din workshop får du en mail omkring det praktiske. Da der kan forekomme afbud i sidste øjeblik, kan personer på ventelisten opleve at få besked om plads i sidste øjeblik.

Mest stillede spørgsmål

I don’t speak Danish

Our primary language is Danish. However, we do teach both the beginners workshop as well as classes in English if we have at least one English speaking person present.

Jeg vil kun danse med min egen partner

Lindy hop er en social dans, og vi skifter partner hele tiden. Du lærer mere ved at øve dig med flere forskellige partnere, og dét kan du bruge på det sociale dansegulv. Vi skifter også partner på mandagsholdene i SwingShoes.

Lindyhop er nok ikke for dig, hvis du død og pine kun vil danse med din egen partner. Så er der så mange andre fantastiske danse som giver dig mulighed for det.

Tilmeldingen til workshoppen er lukket. Kan jeg komme med alligevel?

Nej. Vi lukker tilmelding fordi holdet er fyldt eller fordi tidsfristen er overstået.

Det første giver sig selv og det andet giver så megen ekstra administrativt arbejde for os og underviserne at vi er nødt til at sige nej.

Jeg har ingen partner

Du behøver ikke en partner for at tilmelde dig begynderworkshoppen. Vi sørger for at der er en lige fordeling mellem mænd og kvinder.

Kan jeg betale kontant?

Nej, det kan du ikke. Al betaling sker online.

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i FAQ’en eller på resten af hjemmesiden (eller kan du bare ikke finde svaret), har du mulighed for enten at skrive til os enten via kontaktformularen, e-mail eller tilmelde dig SwingShoes Facebookgruppe.

Vi vil besvare dit spørgsmål, så hurtigt som muligt.

Tilmelding