Information om efterårssæsonen i SwingShoes

Hej,

håber du har haft en fantastisk sommer med masser af dans. Det er snart sæsonstart og her er lidt info om hvad du kan forvente.

Undervisning
Undervisningen begynder igen mandag d. 15. august og her kan du se, hvordan de enkelte hold starter:

Hold 1: 19:00 – 20:15 – Salen (3. sal)
Hold 2: 20:30 – 21:45 – Salen
Hold 3: 19:00 – 20:15 – Sal 12 (2. sal)
Temahold: 20:30 – 21:45 – Sal 12

Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal være på, så mød op på det hold du var på, inden sommerferien.

Temahold
Temahold er undervisning, der foregår over 6 mandage og giver mulighed for at komme mere i dybden med et bestemt område eller tema.

Vi starter ud med Musicality, hvor vi skal lege med dansen og musikken. Sidste gang vi havde temaholdet musicality var det en kæmpesucces med masser af grin, sved og nye trin.

Det koster 350 kroner for 6 ganges undervisning. Det normale klippekort fungerer ikke her og du kan ikke bruge temaholdets klippekort til den almindelige undervisning.
Læs mere om temaholdundervisningen
.

Korte workshops
Som noget nyt introducerer vi korte workshops, hvor vi underviser i mindre emner eller rutiner end til temaholdet. Til gengæld skifter vi emne hver gang. Indholdet kan enten være en jazzrutine a la Shim Sham eller Jitterbug Stroll eller det kan være mere avancerede områder så som slow lindy, fast lindy eller tension.

Korte workshops kommer til at foregå sidste søndag i hver måned i Kulturhuset Indreby, så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Prisen er 175 kroner og varer mellem 2 og 3 timer per gang afhængig af indholdet.

Første workshop er allerede d. 28. august 14:30 – 17:00, hvor Per “Rock” gennemgår The Jitterbrug Stroll.

Derefter ser resten af året sådan ud:

25/9: 15:00 – 17:00 – Shim Sham (Per “Rock”)
30/10: 14:00 – 17:00 – Ikke fastlagt endnu
27/10: 14:00 – 17:00 – Ikke fastlagt endnu

Efter hver workshop er der Sunday Swing, så du har mulighed for at prøve de nye ting af eller bare danse med alle de andre dansere.

Bemærk: Korte workshops er IKKE kun for SwingShoes medlemmer, men alle kan deltage.
Læs mere om Korte Workshops.

Begynderworkshop
Vi har begynderworkshops d. 14/8, 25/9 og 13/11. Prisen er 250 kroner per person, men du kan give 20% rabat til venner og bekendte, hvis de skriver SWINGSHOES i tilmeldingsformularen under flyerkode. Der er stadig ledige pladser til alle tre workshops.
Læs mere om begynderworkshops.

Swing Ball
2. september er der igen Swing Ball i Christianshavns Beboerhus. Per “Rock” har endnu engang formået at hive Shirt Tail Stompers til København og det lover et brag af en fest. De sidste to gange har billetterne været revet væk, så skynd dig, hvis du vil sikre dig en plads til af årets store fester.
Læs mere om Swing Ball.

Kalender
Der er stadig masser af muligheder for at danse inden vi starter op. Gå ind i kalenderen og se, hvornår du kan møde os andre på dansegulvet.

I næste uge er der for eksempel Monday Night Swing i Studenterhuset og Wednesday Swing ved Kaffesalonen og her kan du med sikkerhed møde SwingShoes dansere og ryste støvet af benene inden undervisningen starter igen.

Det bliver et godt efterår,

Hilsen
SwingShoes