Kort workshop: Frankies Favorites

(tilmelding i bunden af siden)

[info]En workshop behøver ikke vare en hel weekend eller koste en bondegård. Derfor har vi de korte workshops, hvor du lærer noget nyt på et par timer eller tre til en overkommelig pris.[/info]

Hepcat fejrer Frankies 100 års fødselsdag med en fest d. 24. maj og der skal du selvfølgelig med. For at du kan fejre Frankie og give den ekstra gas på dansegulvet, giver vi dig en række autentiske Frankie variationer til denne korte workshop med temaet: Frankies Favorites.

Underviserne er Per og Corinne og de skriver selv:

Du skal ikke være ked af, du ikke kan tage til Frankie 100 i NY til maj, da SwingShoes har sørget for, at du også kan få lov til at fejre vore alles Lindy Hop idol – Frankie Manning.

Hvis du ikke ved, hvem Frankie Manning er, så er google ham på youtube, og du vil finde ud af, hvor stor en betydning han har haft for Lindy Hoppen.

Frankie var vild med Swing Outs, han dansede dem på mange forskellige måder. Han havde humor, og hans stil var helt unik.

Du får nogle fede swingout variationer, nogle klassiske Frankie moves, og om et par ektra ”attitude” figurer med hjem. Vi bygger variationerne op gradvis for at opnå den mest autentiske effekt. 

Det praktiske
Hvornår: 11. maj 2014 12:00 – 15:00
Hvor: Støberiet, Idrætsfabrikken, Valdemarsgade 12, 1665 København V.  (Se kort)
Pris: 125 kroner
Niveau: Du kan danse ”Swing Out”, Circle og du skal være parat til at lege rytmisk med basic trin – stomps, syncopations
Partner: Du behøver ikke en partner for at tilmelde dig
Max. antal deltagere: Ingen begrænsning
Du behøver ikke være medlem af SwingShoes for at deltage

Tilmelding er lukket