Tilmelding til næste runde er åben

SwingShoes logo - swingdans i København

Hej,

Vi er nu halvvejs igennem runde 1 i 2013, og danseglæden på vores mange hold er helt fantastisk. Tak for det!

Runde 2 starter d. 4. marts og vi har nu åbnet for tilmeldingen. Vi har igen et stærkt program med i alt 10 Lindy Hop hold om mandagen og desuden 4 hold på vores “Alternative onsdag”: Blues, Solo Charleston og 2 Authentic Jazz hold.

Tilmeld dig her
Vi lukker for tilmelding onsdag d. 20. februar.

.. nye navne – samme indhold
Vi har taget initiativ til at ændre navne på de fleste af vores Lindy Hop hold. Det gør vi for at komme af med det talsystem, vi har haft indtil nu og fordi vi synes, det giver bedre mening at holdene har et navn som afspejler det niveau, undervisningen foregår på.

Vi har valgt at bruge de samme navne som bruges internationalt, sådan at det er nemmere for dig at vide, hvilket hold, du skal tilmelde dig, hvis du tager til Herräng eller en anden stor workshop. Få et overblik over de nye holdnavne her.

.. balancerede hold
Vi gør hvad vi kan for at skabe balancerede hold med lige antal leads og follows. For at lette det administrative arbejde, kommer alle follows, der tilmelder sig uden partner på venteliste.

Først efter d. 20/2 får alle follows på venteliste svar på, om vi kan tilbyde dem en plads på deres valgte hold. De follows som ikke kan komme på deres valgte hold, får i stedet tilbudt at komme på vores Solo Charleston og Authentic Jazz hold.

.. auditions for Ambitious og SwingShoes Advanced
Vi afholder audition søndag d. 24. februar i Kulturhuset Indre By, 12:00 – 15:00 i Teatersalen. Du kan kun komme til audition, hvis du tilmelder dig og får besked om at du har fået en plads til vores audition.
Hvis du vil vide mere om Ambitious holdene, så læs mere her.

… begynderworkshop i Solo Charleston og Blues
Som noget nyt har vi nu begynderworkshop i både Solo Charleston og i Blues.

  • Begynderworkshop i Solo Charleston: Søndag d. 24. februar – Læs mere her.
  • Begynderworkshop i Blues: Lørdag d. 23. februar – Læs mere her.

Efter du har taget workshoppen kan du fortsætte på det ugentlige onsdagshold. Hvis du allerede har danset Solo Charleston eller Blues, behøver du ikke tilmelde dig workshoppen for at tilmelde dig onsdagsholdet.

.. authentic jazz i to niveauer!
Authentic Jazz var så populært i sidste runde at vi har besluttet stadig at have hele to hold – et for begyndere og et for fortsættere. Læs mere her.

Vi ses på dansegulvet.

Hilsen
SwingShoes