Sikr din billet til næste Swing Ball allerede nu

Hej,

selvom der er lidt til, åbner vi allerede nu for billetsalget til næste Swing Ball, der afholdes 4. november. Per “Rock” har igen gennemsøgt swingmiljøet og fundet frem til MA EARTH & HER VAUDEVILLIANS. Ma Earth (De Borah) gav en helt speciel opvisning med Shirt Tail Stompers til sidste Swing Ball. Se videoen her.

De sidste mange gange er billetterne blevet flået væk, så denne gang gør vi det lidt anderledes. Vi har skaffet et større lokale med et fantastisk dansegulv, der kan klare 500 swingende dansere. Udluftningen er i top og sådan som aftenen normalt forløber, er det nødvendigt.

I samme weekend holder Hepcats Cop Hop, så du kan forvente at møde en masse internationale dansere og sammen laver vi årets største og bedste Swing Ball.

Prisen er 125 kroner per billet og du kan både købe din billet online og til vores undervisningsdage.

Læs mere og køb din billet her

Læs om arrangementet på Facebook

Spisning inden Swing Ball
Vi plejer at mødes og spise inden vi giver den gas til Swing Ball’et. Det gør vi også denne gang. Vi mødes 17:45 og hygger med god mad inden vi går mod PROCK og deltager i Introduktion til Swingdans. Du tilmelder dig ved at gå ind på Doodletilmeldingen (http://www.doodle.com/iqayvaf2e49e9mgu) og skriver dig på.

Vi booker pladserne senest onsdag d. 26. oktober, så du skal være skrevet på senest den dag. Der er plads til 30 personer.

Hilsen
SwingShoes