Online tilmelding for runde 1 i F2013 er åben

SwingShoes logo - swingdans i København

Hej,

Efter et hektisk og begivenhedsfyldt 2012, starter vi op med et stærkt program allerede fra den første mandag i januar. Vi åbner for i alt 14 swinghold, og udvider til to undervisningsdage – mandage med lindyhop og onsdage for solohold og blues.
Tilmeld dig her.

Vi lukker for tilmelding fredag d. 28. december.

.. balancerede hold
Vi gør hvad vi kan for at skabe balancerede hold med lige antal leads og follows. Vi skriver ud til alle på venteliste lørdag d. 29. december og fortæller, hvem vi kan tilbyde en plads. Hvis du ikke kan få en plads, er der mulighed for at komme på et af vores 3 solo hold.
Flinke leads kan tilmelde sig her.

.. status over hold 2 og 3
Vi har fået en del feedback om at der er en stor spredning i dansernes niveauer på hold 2 og 3. Derfor laver vi en evaluering søndag d. 6. januar i Vesterbro Kulturhus i Multisalen, lokale 7. Hold 2 fra 12:00 – 14:00 og hold 3 fra 14:00 – 16:00. Her fordeler vi folk på hold 2, 3 og 4 (nyt hold), så alle er på det rigtige niveau og får det sjovest.

Du kan ikke komme på et hold, hvis du ikke har været til audition. Det her er helt ekstraordinært og både underviserne og bestyrelsen lægger en masse kræfter i at få det til at fungere. Skriv til info@swingshoes.dk, hvis du virkelig ikke kan deltage d. 6. januar.

.. auditions for ambitious
Alle Ambitious hold kræver nu audition. Vi afholder audition søndag d. 6. januar i Kulturhuset Indre By, 13:00 – 15:00 i Mødelokale 1. Læs mere her.

… begynderworkshop i Solo Charleston
Som noget nyt ligger vi en begynder workshop i Solo Charleston søndag d. 6. Januar Vesterbro Kulturhus i Multisalen, lokale 7 kl 10:00 – 12:00, som du skal tage for at komme med på Solo Charleston holdet. Det gør vi for at sikre et højt niveau på mandagsholdet, så der også er udfordring for jer, som allerede tidligere har danset Solo Charleston. Læs mere her.

.. nyt hold: Blues
Som noget helt nyt tilbyder vi i næste runde undervisning i Blues dans.
Blues dans er en intens og fantastisk partnerdans som bliver danset til langsom og inderlig Blues og Slow Jazz. Læs mere her.

.. authentic jazz deles op i to
Authentic Jazz var så populært i sidste runde at vi har besluttet os for at lave to hold – et for begyndere og et for fortsættere. Læs mere her.

Vi ses på dansegulvet.

Hilsen
SwingShoes