Kom godt i gang med swingdans – Hvem er bestyrelsen?

(se flere gode råd i menuen i højre side)

Oftest møder du kun bestyrelsen, når du modtager mails, nyhedsbreve, læser på hjemmesiden eller Facebook eller når du skriver en mails til os.

En gang i mellem kan der dog være brug for mere, hvis du lige har et spørgsmål, som du helst vil tage ansigt til ansigt og det er der også plads til.

Hvem er bestyrelsen?

Vi har lavet en oversigt over bestyrelsen, så du kan genkende os på dansegulvet. Vi vil meget gerne hjælpe og svare på spørgsmål.

Bestyrelsen er passionerede frivillige

Bestyrelsen er alle frivillige, som bare tager en ekstra tørn for foreningen og dig fordi vi ikke kan lade være. Vi elsker at danse, så hvis vi beder dig om at sende en mail, kan det være fordi:

  • Vi ikke lige har svaret her og nu, men skal undersøge nærmere
  • Svaret er en længere forklaring som kræver mere
  • Vi har besvaret spørgsmål hele aftenen og gerne vil nå en dans inden vi skal hjem
  • Foreningen er fantastisk, men stadig kun fritid. Det kan have været en lang dag på studier eller fuldtidsjob og vi kan være trætte eller udkørte

Normalt får du svaret med det samme, men den kan smutte. Det har intet med dig at gøre og vi vil meget gerne hjælpe. Måske kan vi endda tage en dans, mens vi snakker. Så slår vi to fluer med et smæk.

Vi forsøger at huske os selv, så vi har energien til at hjælpe dagen efter. Det håber vi, du forstår.

Giv et kram og et smil

Du er også velkommen til bare at komme forbi og give et kram, hvis du er glad for dans og det, vi gør. Det giver store smil og gode point på karmakontoen.