Easy Does It

Nye muligheder: Easy Does It

Easy Does It er for dem, som kun danser til undervisningen. Dem, som gerne vil lære nyt, men ikke har behov for at rykke hurtigt op gennem niveauerne. Dem, som er OK med at tempoet er sat ned og tilpasset holdet.

For deltagerne på holdet, er det ikke målet, der er vigtigt. Det er vejen derhen.

Vi har kaldt det Easy Does It efter en sang af Count Basie, og vi synes det rammer meget godt. Stemningen er lidt tilbagelænet, ingen stress. Hør selv: https://www.youtube.com/watch?v=5bmRa4XckIU.

Hvad lærer du på Easy Does It 1?

Pensum kommer til at være en smule anderledes end vores Newcomers hold. Der vil være mere repetition og en grundigere indførsel i de forskellige trin samt overgangene mellem.

Vores fokus er at du har det sjovt. Du kommer stadig til at kunne danse lindy hop – bare i et tempo, der passer dig.

Hvad lærer du på Easy Does It 2?

Easy Does It 2 er fortsætter holdet. Dette hold kan man sagtens tage mere end en gang. Da det ikke vil være præcis det samme der bliver undervist i hver runde.

Hvad sker der efter Easy Does It 2?

Lige nu har vi kun to hold på vores Easy Does It spor. Måske kommer der til at være flere med tiden. Når du gerne vil videre fra Easy Does It tager du en snak med dine undervisere, og I finder ud af i fællesskab hvilket hold du passer ind på. Som det ser ud nu vil det højst sandsynligt være Beginners A eller Beginners B.