Beginners Intermediate Intense

Beginners Intermediate Intense er for dig, der er klar på en udfordring i undervisningen. Du øver og danser mellem hver undervisningsgang, enten til socialdans, til ekstratræning eller hjemme.

 

På Beginners Intermediate Intense er undervisningen mere, ja, intens. Derfor vil der være mindre repetition, og mere udfordring. Indholdsmæssigt er der fokus på de samme moves og teknikker som på de andre Beginners Intermediate-hold: tandem charleston og charleston generelt, samt swivelteknik til followers, og bounce og stretch.

Det forventes at du øver imellem undervisningen, men i modsætning til vores ambitioushold er der ikke krav om hverken fremmøde eller videofilm.

Underviserne bliver hhv. Sonia og Hector, og Troels og Anna.

Niveau: Minimum Beginners Intermediate i SwingShoes, Level 4 i HepCats og Swing 5 i Happy Feet. Du har danset i minimum et halvt år, og vil enten gerne lære eller blive bedre til tandem charleston og swivelteknik for followers. Du lærer hurtigt i timerne, og øver enten på det sociale dansegulv, eller til ekstratræning i løbet af ugen.

 

Undervisning: Mandage kl. 19-20.15 på Idrætsfabrikken. Første undervisningsgang er mandag d. 23. oktober.